Saturday, September 20, 2008

Despre Baiatul care a mancat prea multe rosii in ziua de Craciun si apoi a zis ca nu mai vrea rosii pentru ca a mancat prea multe in ziua de Craciun

- Omule, eu nu cred ca ar fi idee buna sa scrii despre un tip care a mancat rosii. E aiuristic.
- Aiuristic ?
- Da... adica aiurea ... Stii tu.
- Nu.

7 comments:

Anonymous said...

Eu cred ca ar trebui sa scrii si despre oamenii care mananca prea multe rulouri cu ou. Dar rulourile cu ou nu sunt asa de populare ca rosiile. Deci probabil ca nu ar avea un efect asa de mare asupra cititorilor.

Alex said...

Spui numai prostii. De unde-ti vin atatea idei stupide ?

Anonymous said...

Intrebarea nu e de unde vin, vin din acelasi loc din care vin toate ideile, stupide sau geniale, intrebarea e, spuneam, care e firul logic al venirii lor si daca exista vreunul in cazul corespondentei dintre vlad tepes si cremvurstii din farfurie spre exemplu...cred ca depinde de ce fir te hotarasti sa te prinzi - stii? Astept un raspuns monosilabic.

Alex said...

M-am tot gandit saca sa-ti dau sau nu un raspuns complex, sau doar sa scriu NU. Pana la urma am dat raspunsul asta oarecum complex prin care incerc sa-ti explic in ce fel am oscilat eu intre a da un raspuns mai complex sau a spune pur si simplu NU, care pana la urma ar fi fost un raspuns monosilabic, in comparatie cu raspunsul asta cu mai multe silabe si care sper sa-ti provoace iluminarea sufleteasca de care ai nevoie in aceste vremuri de restriste emotionala si spirituala a cautarilor indelungi a unui sens mai profund al existentei. Sfinte Sisoe.

Unknown said...

Era suficient un simplu "nu"...dar multumesc pentru silabele aditionale

Alex said...

Cu placere. Daca mai ai vreodata nevoie de silabe aditionale let me know

Unknown said...

Stai sa-mi revin dupa astea :)