Saturday, June 30, 2007

Mihaita, baiatul vesel

Statie de autobuz. Lume. Autobuzul vine. Lumea se imbulzeste, fuge disperata spre locurile libere. Astept sa intre lumea, apoi ma indrept agale spre usa din fata. Aici nimeresc in mod surprinzator in mijlocul unui conflict doamna grasa - vagabond.
Vagabondul era in autobuz, gesticuland spre doamna grasa. Doamna grasa il injura si il invita sa coboare sa-i dea ea cateva peste cap. Aproape ca mi-era frica pentru saracul vagabond.
M-am urcat pe prima scara, lipit de usa deschisa. Vagabondul scuipa si incerca sa dea cu piciorul in doamna grasa, doamna grasa dadea cu poseta in capul vagabondului. Eu incercam sa stau cat mai lipit de usa, ferindu-ma de picioare, saliva si posete. Din spate un alt nene chel a inceput sa-i dea dupaci peste capul vagabondului. Am coborat cu un picior jos si cu unul pe scara , sperand ca astfel sa opresc plecarea autobuzului fara mine. Soferul amuzat, care il mai injura si el pe vagabond m-a chemat langa el. Am urcat in fata langa sofer si am mers o statie.

- Ce cursa extraordinara. Ah, uite ca ziua nu a fost pierduta. Doamne, daca ar fi in fiecare zi asa, sa vad cum si-o ia cate unul din asta.

Eu nu am putut decat sa fiu de acord cu soferul. Lipide.

6 comments:

Anonymous said...

lol

Bogdan D said...

I SAY!!! what Anonymous say!:P

Anonymous said...

semizeule!! nu mai postezi nimic?? incep sa ma reorientez sa stii... dupa ce ti'am recunoscut darul si pe alte bloguri... [a se vedea inozza]... of!

adinutz micutz pufos..ninge peste tine said...

ALEX, SCRIE MAI DES! :)

Ina said...

adinoi, cred ca ai fi vrut sa intrebi: "Alex, tu mai scrii? At all???"

Anonymous said...

Bre, paine, scrie!