Saturday, February 10, 2007

Mihail Mihailovici poate fi nume rusesc

Penultimul metrou. Veghez linistit asupra ordinii si bunului mers al lucrurilor pamantesti in acelasi vagon cu niste prieteni oameni. Totul e bine, vagonul e murdar, ma simt multumit,nu am cearcane (evident). In vagon intra un cersetor. Se aseaza in genunchi cu spatele la mine (stupid lucru) si mormaie ceva. Vasile, care de obicei pozeaza, isi scoate aparatul si face o fotografie cu individul ingenuncheat. In acelasi timp, un tip de pe o banca a cascat inestetic si, din fericire nezgomotos, dar am decis ca e mai bine sa ignor acest aspect neplacut al mersului cu penultimul metrou.
Dupa ce individul ingenuncheat termina de mormait se ridica si se indreapta spre Vasile. Adica face o jumatate de pas in directia lui si penduleaza de pe un picio0r pe altul in fata noastra.
"Auzi,tu ce faci poze cu mine? Ce te imbogatesti tu de pe urma mea. Sterge poza aia imediat, auzi." A continuat sa fie indignat de faptul ca a fost pozat pana cand a iesit din vagon cu un apoteotic "fuck you". Peste 2 statii, cand trenul era la peron, a aparut din nou la usa indignadu-se de faptul ca Vasile o sa faca miliarde de pe urma lui.
Fascinant.
Dar mai fascinant e faptul ca un pisoi mienua in fata usii bunicii mele si isi lingea labele, fapt revoltator, care a provocat-o pe bunica mea sa o alunge.
La fel de fascinant e un pitic care joaca in filme porno. "Ce mai pitic!",ar putea spune unii. Sau la fel de bine: "Mare pitic mai e asta!"Dar faptul uimitor e ca, oricat ai creceta problema, piticul nu e decat un om mai mic de statura. Fata de alti oameni mai mari decat el, care sunt considerati nepitici. Dar mai bine ma opresc aici.

No comments: