Monday, September 6, 2010

Luni e ziua lui Chichicean

Baiatul Micul Baiat iese din bloc si merge sa-si cumpere mancare buna de la un magazin de mancare buna. Ajunge in fata ghiseului si il intreaba pe Baiatul din spatele tejghelei:

 - Aveti Chiftelute de Berbecut ?

Baiatul din spatele tejghelei se uita la el , aparent grabit dar destul de calm in interior. Pe ochiul stang i se citea  totusi un mare zbucium sufletesc care parea destul de adanc. Adanc. Ca un put adanc. Fiind naturalist din fire isi imagina pentru o chipa berbecutul cum face : "Beee"  si apoi  frigaruile de berbecut.

 - Avem frigarui de berbecut si shaorma cu berbecut. Chiftele nu avem.

Micul Baiat incerca sa isi ascunda dezamagirea sub crusta dura de fata de poker. Dar miezul de margarina calda iesi la suprafata si buza de jos i se inmuie. Ca urmare a inmuierii s-a flascizat. Ca urmare a flascizarii atarna.  Mare tristete. Oftand in gand si gandindu-se la chiftele si apoi la o inghetata, dar totusi mai degraba la chiftele caci ii era foame, a facaut un pas in dreapta. Apoi ca  provocata de o crapatura intr-o pestera, lumina navali pe fata partial flascizata. Buza deveni erecta si umeda. Isi trecu limba peste buza si spuse:

- Vreau o portie de frigarui, cuu... aaa... niste cartofi prajiti si... aaa... o cola. 

- 17 lei.

Pam Pam Pam plictis.

3 comments:

Falvo said...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

Cata said...

Arata si tu putin interes si trimite mail lu Falvo. Cine stie ce iese.

radiowhisper.com said...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!